E-mailAfdrukkenExport ICS

Camel

Evenement

Titel:
Camel
Wanneer:
di, 5. juni 2018, 20:00 h
Locatie:
Patronaat Haarlem - Haarlem, Noord-Holland
Categorie:
Pop

Omschrijving

05-06-2017 (progrock)

Camel

Paard van Troje Den Haag

 

dinsdag 5 juni 2018

CAMEL – Moonmadness

Camel speelt Moonmadness integraal.

Camel is een van dé bands in progland waar je u tegen zegt. Hoewel de Britse groep met haar typische 70’s symfo-sound dan niet van een mainstream succes genoot, weet de fijnproever dat zij minstens zo fantastisch gecomponeerd is en net zulke topmuzikanten heeft als bijvoorbeeld een Pink Floyd of Genesis. Zo stond hun plaat ‘Mirage’ op nummer 21 in het lijstje van ’50 Greatest Progrock Albums of All Time’ samengesteld door Rolling Stone magazine.

 

Hun emotionele gitaarsound, drijvende keyboardpartijen, geweldige solo’s en gitaarloopjes maakt de band onweerstaanbaar voor de liefhebber van het genre. De ritmewisselingen zijn onnavolgbaar en lopen soepel in elkaar over, net als afwisseling van stevige rock naar dromerige sprookjessferen trouwens. Puur staaltje vakmanschap van een verslavende band die op 5 juni gewoon in Paard staat.

Moonmadness is het vierde studioalbum van de Britse muziekgroep. Het is het laatst verschenen muziekalbum in de originele samenstelling en deze conceptplaat zal integraal gespeeld worden, tezamen met andere klassiekers.

Vanaf 15 november 10:00 uur kunnen ticketkopers van Camel voor €60,00 een extra VIP pakket toevoegen aan hun ticket. Ook de mensen die al een ticket hebben kunnen dit pakket bestellen. Maar wat houdt het precies in?

Het VIP pakket bestaat uit:
– Eerdere aanvangstijd. 30 minuten voor de deuren open gaan al vooraan staan.
– Meet & Greet met de band zelf inclusief een uitgebreid fotomoment.
– Een speciale, persoonlijke foto die je meteen kunt laten signeren.
– Een uniek Camel souvenir, wat een verassing blijft tot de avond zelf.

Wil jij dit pakket toevoegen aan jouw ticket? Ga dan morgen, 15 november om 10:00 uur naar onze website en bestel. Let op! Er zijn maar 25 pakketten om weg te geven, dus twijfel niet te lang.

 

 


Locatie

Locatie:
Patronaat Haarlem - Website
Straat:
Zijlsingel 2
Postcode:
2013 DN
Plaats:
Haarlem
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Netherlands