E-mailAfdrukkenExport ICS

Nederland en Vlaanderen Zingt Neerlands Hoop met Freek de Jonge

Evenement

Titel:
Nederland en Vlaanderen Zingt Neerlands Hoop met Freek de Jonge
Wanneer:
di, 13. maart 2018, 20:00 h
Locatie:
Theater Bouwkunde Deventer - Deventer, Overijssel
Categorie:
Breakdance

Omschrijving

13-03-2018 (cabaret/kleinkunst)

Nederland en Vlaanderen Zingt Neerlands Hoop met Freek de Jonge NL

Theater Carre Amsterdam

 

NEDERLAND EN VLAANDEREN ZINGT NEERLANDS HOOP

Dinsdag 13 maart 2018

Op 13 maart 2018 presenteert Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder anderen Paul de Leeuw, Spinvis en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen.

Freek de Jonge: “Opeens kwam alles samen. De voltooiïng van de langverwachte Neerlands Hoop Box en de aanbieding om in Carré te komen spelen. Waar zouden we de presentatie van dat ambitieuze project beter kunnen laten plaatsvinden dan in het theater waarin Neerlands Hoop zijn grote successen heeft gevierd. In bijzijn van een grote schare fans die al vele jaren uitkijken naar het verzamelde werk van het cabaretduo.”

Een keur aan Nederlandse en Vlaamse vocalisten, waaronder Paul de Leeuw, Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Freek de Jonge zal de presentatie voor zijn rekening nemen en een greep doen uit de verrassende inhoud van de box en fragmenten tonen van nooit eerder uitgebracht materiaal.

Speeldata

SPEELLIJST


di 13 maart 2018 20:00 uur   BESTEL


Locatie

Locatie:
Theater Bouwkunde Deventer - Website
Straat:
Klooster 2-4
Postcode:
7411 NH
Plaats:
Deventer
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands