E-mailAfdrukkenExport ICS

Vreemde Kostgangers (Henny Vrienten, George Kooymans, Boudewijn de Groot)

Evenement

Titel:
Vreemde Kostgangers (Henny Vrienten, George Kooymans, Boudewijn de Groot)
Wanneer:
za, 17. februari 2018, 20:00 h
Locatie:
Stadsgehoorzaal Kampen - Kampen, Overijssel
Categorie:
Nederbeat (Nederbiet)

Omschrijving

17-02-2018 (nederlandstalig)

Vreemde Kostgangers (Henny Vrienten, George Kooymans, Boudewijn de Groot) NL

Schouwburg Orpheus Apeldoorn

Vreemde Kostgangers 
Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot

Drie mannen van het eerste uur, die hun sporen inmiddels ruimschoots hebben verdiend in de Nederlandse muziekindustrie, hebben besloten de handen ineen te slaan. Henny Vrienten (o.a. Doe Maar), George Kooymans (o.a. Golden Earring) en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar hadden nooit samen op één podium gestaan. Totdat Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) z’n verjaardag vierde en de drie kompanen gezamenlijk een verrassingsoptreden verzorgden. Dat viel zo goed in de smaak, zowel bij henzelf als bij de toehoorders, dat het er wel van moest komen: met elkaar een programma te maken.

Dat de heren niet van half werk houden, blijkt ook nu weer: alle drie schrijven zij speciaal voor de voorstelling Vreemde Kostgangers een aantal nieuwe Nederlandstalige nummers. Deze theatervoorstelling zal in het teken staan van dit nieuwe repertoire, maar bevat uiteraard ook een selectie uit ieders oudere werk. Zo steken de heren een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, spelen ze een persoonlijke favoriet en zingen ze bijzondere duetten.

Een unieke voorstelling waarin de drie vrienden dieper in de muziek duiken en vertellen over wat hen heeft geïnspireerd en hoe hun muzikale paden elkaar door de jaren heen hebben gekruist. Een theateravond die je niet mag missen; een avond waarvan je later kan zeggen dat je erbij bent geweest!

De Pers over Vreemde Kostgangers

  • "Het is een stom woord, 'supergroep', maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu, bij de excellenties van de nederpop." **** de Volkskrant
  • “Het was een zinderende avond. Na de laatste tonen wist je dat een nieuw monument voor de Nederpop is opgericht.” ***** Leeuwarder Courant

  •  


Locatie

Locatie:
Stadsgehoorzaal Kampen - Website
Straat:
Burgwal 84
Postcode:
8261 ES
Plaats:
Kampen
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands