E-mailAfdrukkenExport ICS

Def Americans (Johnny Cash Tribute)

Evenement

Titel:
Def Americans (Johnny Cash Tribute)
Wanneer:
vr, 11. mei 2018, 20:30 h
Locatie:
Music Club Kampen - Kampen, Overijssel
Categorie:
Freestyle

Omschrijving

11-05-2018 (tribute)

Def Americans (Johnny Cash Tribute) NL 

Metropool Hengelo Ov.

 

En in 2018 50 jaar geleden. Johnny Cash at Folsom Prison (1968) is een van de meest geroemde live albums uit demuziekgeschiedenis. Terwijl de hippie beweging zijn hoogtepunt beleefde, bracht Cashdeze ruwe en rauwe registratie uit van een optreden in de Folsom gevangenis. Na de legendarische woorden “Hello, I’m Johnny Cash”, was het onthaal oorverdovend. Cash werkte zich na zijn signature song Folsom Prison blues door een opzwepende, melancholische, provocerende en rebelse set.

50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenisconcert van the Man in Black naar de Nederlandse podia.

The Def Americans
Een band die inmiddels geen verdere introductie meer behoeft. De meest authentieke Cash tribute van de lage landen en ver daarbuiten. Deze band staat op met de muziek van The Man In Black en gaat er mee naar bed. Dat hoor je terug in hun benadering van het repertoire van Johnny. Vanavond dus een integrale uitvoering van de plaat aangevuld met het beste van Cash dat niet op de plaat terecht is gekomen.

 


Locatie

Locatie:
Music Club Kampen - Website
Straat:
Flevoweg 90
Postcode:
8265 PL
Plaats:
Kampen
Provincie:
Overijssel
Land:
Netherlands